Portret in Creion dupa Fotografie - un Cadou Deosebit

Portret in Creion dupa Fotografia Preferata

Alege sa ai o Amintire Pretioasa pe peretii casei tale sau sa faci un Cadou Deosebit celor dragi. Pictorul Adrian Stoenica realizeaza Portrete in Creion dupa Fotografia ta preferata, cu Unul, Doua, Trei sau Mai Multe Personaje, la Dimensiunile alese de tine sau recomandate de noi. Portretele se realizeaza pe hartie de desen speciala iar lucrarea va fi protejata cu Rama si Geam. Livrarea se face prin Predare Personala in Bucuresti sau prin Curier in Toata Tara.

portrete in creion dupa fotografie, portrete in creion la comanda, pictor adrian stoenica

 

portret in creion dupa fotografie, portrete in creion la comanda, pictor adrian stoenica
portret in creion dupa fotografie, portrete in creion la comanda, pictor adrian stoenica

 

portrete in creion dupa fotografie, portrete in creion la comanda, pictor adrian stoenica

 

comanda pe whatsapp portret in creion dupa fotografie, portrete in creion la comanda, pictor adrian stoenica
Afli Imediat Pretul si Cand e Gata Portretul
Trimitem prin Curier oriunde in țară.

 

Alege un Portret in Creion de la un Pictor cu Experienta

Dupa o experienta de zeci de ani in pictura, Adrian Stoenica realizeaza Portrete in Creion cu o finete si o rapiditate insusite. Acesta acorda o importanta sporita detaliilor astfel incat portretul sa fie cat mai asemanator cu modelul. Mai multe detalii despre modalitati de realizare a portretelor in istorie pot fi gasite aici: https://ro.wikipedia.org/wiki/Portret.

Pentru a solicita detalii sau pretul portretului dorit de dumneavoastra, va rugam sa ne contactati prin MESAJ WHATSAPP sau apel telefonic la 0748 078 577 sau prin Formularul de mai jos.

Pictorul Adrian Stoenica poate realiza un portret in creion pe dimensiunile solicitate de dumneavoastra (A4 / A3 sau si mai mari), inclusiv cu doua, trei sau mai multe personaje. De asemenea, poate realiza si portrete color, in pastel (care au de regula, timp de executie mai mare). Portretul va fi trimis inramat, direct la adresa dumneavoastra sau livrat personal in Bucuresti.

Portret in Creion - un Cadou Original pentru cei dragi

Daca vrei sa iti surprinzi rudele, prietenii sau colegii cu un Cadou Deosebit, fa rost de o fotografie reusita cu ei si comanda un Portret in Creion!

Va invitam sa parcurgeti mai jos o mica galerie foto cu Portrete in Creion realizate de Adrian Stoenica in ultimii ani.

Portret in Creion - exemple de lucrari realizate de pictorul Adrian Stoenica:

Comanda un Portret in Creion dupa Fotografia Preferata!

Alege sa faci un cadou deosebit cuiva drag, sau sa infrumusetezi peretii casei tale cu un Portret in Creion. Pentru a Comanda un Portret in Creion, pentru a afla timpul exact de executie si pretul (care difera in functie de complexitatea si dimensiunea lucrarii) te rugam sa ne contactezi prin metoda care iti este cea mai la indemana: MESAJ WHATSAPP sau Apel Telefonic la 0748 078 577 sau prin Formularul de mai jos. Iti vom raspunde imediat ce primim mesajul tau. Multumim.

 

comanda pe whatsapp portret in creion dupa fotografie, portrete in creion la comanda, pictor adrian stoenica
Afli Imediat Pretul si Cand e Gata Portretul
Trimitem prin Curier oriunde in țară.

 

Pictorul Adrian Stoenică asteapta cu drag comenzile dumneavoastra si va multumeste pentru vizita pe site. Raspundem rapid pe Whatsapp sau la Telefon. La mesajele trimise prin formularul alaturat sau pe mail raspundem in aceeasi zi. Va asteptam!

Date de Contact
Str. Apusului, Militari, Sector 6, Bucuresti

0748 078 577 ()
(9:00 - 21:00)

 

FORMULAR COMANDA - CONTACT

Vreti sa Comandati sau sa Cumparati un Tablou? Vreti sa ne Contactati pentru alte Informatii? Va rugam folositi Formularul alaturat si va raspundem imediat ce primim mesajul dumneavoastra.

Introduceti codul Captcha anti-spam din imaginea de mai jos:
CAPTCHA

 

 

SHARE: ?

NEWSLETTER

Aboneaza-te la Newsletter

Inscrie-te cu adresa de mail si vei primi automat ultimele noutati despre Expozitiile viitoare, noile Tablouri disponibile etc.

butonsuna pus in index.php din tema