Impresiile Vizitatorilor - Expozitii de Pictura in Pastel

Pareri recente alte vizitatorilor site-ului adrianstoenica.ro si contului de FB Pictor Adrian Stoenica:

Citeva minute de relaxare și desfătare spirituală oferite de picturile pline de sensibilitate - Maria Leonte, despre expozitia din Iasi, aug 2016

Am patruns intr-o alta lume cand am vazut acemenea lucrari... Felicitari! - Alisia Radu, 3 martie 2016

...........

Părerile celor care au vizitat expoziţiile de pasteluri ale lui Adrian Stoenică:

Impresiile unor vizitatori ai expozitiei de pictura (Adrian Stoenica) + fotografie (Ioan Stoenică). Cercul Militar National, 10-30 ianuarie 2011.

1. O expozitie mare. Frumoasa Toamna in Padure si Omat in padure; si fotografiile…

2. In lucrarile sale, artistul a adus frumusetile patriei noastre, imbinand culoarea pastelata si inviind padurea in ele. Ii doresc multa sanatate si tot ce isi doreste sa se indeplineasca. (Serban Ionescu, fost membru AAPB)

3. Felicitari maxime ambilor artisti, le doresc succes in cariera. (Foianu ?)

4. Felicitari, o expozitie plina de culoare si sensibilitate.

5. Domnul Stoenica a pus in lucrarile sale foarte mult talent, dar si o bucatica din sufletul sau. Succes in continuare, un an bun cu impliniri si multa, multa sanatate!

6. Am gasit trezirea naturii, euforiza florilor verii si extraordinarele culori ale toamnei! Intr-o zi mohorata de iarna! Ne-a bucurat si ne-a incalzit sufletul. Felicitari si continuati sa aratati ca pot fi si romani talentati si sensibili.

7. Tata si fiu o dinastie a frumosului si a harului implinit. Felicitari!

8. Foarte frumos, mi-a placut foarte mult. Vin si la anu!

9. “hrana pentru suflet” – felicitari!

10. “minunat” – atat pentru colectia de tablouri cat si pentru cea de fotografie. Multumesc pentru momentele de liniste daruite. Voi urmari si alte expuneri! (ruxandra)

11. Am o impresie frumoasa pe la expozitia cu picturi (tov. Predescu C-tin)

12. Superb. Sensibilitate… caldura… Succes in continuare!!

13. Impresionant!! Multa sensibilitate si culoare! O adevarata arta si mult succes artistului in continuare (Mihai C, grafician)

14. Multumiri pentru o dimineata superba! Frumusete, caldura, sensibilitate adusa la o rezonanta maxima (roxana v)

15. Poze super, ne-a impresionat in mod deosebit, petrecand o zi ce ne va ramane peste mult timp in memorie si schimbul de impresii cu Ioan in mod special. (Liviu si sotia, Focsani)

16. In fiecare tablou se vede/simte implicarea artistului… intreaga expozitie mi-a lasat un sentiment de liniste, caldura, bucurie – care lipsesc in general, mai ales in Bucuresti. Fotografiile banuiesc ca se aseamana fotografului – perspectiva lui – o perspectiva noua a unor locuri vechi de sute de ani. (Ioan Alexandra)

17. Multumim pentru intelegere, deranj, stres, nevri, tablourile sunt superbe si pozele – felicitari pentru tablourile pictate de tatal tau – muntele este viata mea (Marilena, 33 ani)

18. O adevarata incantare, mai ales peisajele. Apreciei deosebite pentru alegerea peisajelor foto si realizarea din punct de vedere artistic. Felicitari. (Grigore, 64 ani)

19. O lume din basme cu printi si printese, tarani si tarancute, oameni si oameni, vise si vise. Pacat ca au fost iar noi nu vom mai putea fi. (Denisa, 25 de ani)

20. Felicitari domnule Stoenica! Ati pastrat sensibilitatea dintotdeauna pentru peisaje, dandu-le viata. V-ati incumetat cu deosebit succes si in alte genuri. Sa va dea Dumnezeu in continuare putere de munca si sa ne mai fericiti cu aasemenea minunate creatii. (Ion T)

21. O Romanie colorata cum putini dintre noi au ocazia sa o vada. Multumim pentru imaginile de basm. (Rodi si pictoru)

22. O galerie de arta impresionanta si visul meu este de a deveni un mare pictor. Iubesc arta si sunt foarte, foarte impresionat si uimit. (cu respect pt arta, Mihai)

23. Este o mare frumusete aceasta expozitie si m-a impresionat foarte mult. Cu mult respect, Daniel.

24. O expozitie foarte frumoasa care te delecteaza.

25. Chiar o surpriza placuta! Aceasta expozitie cu flori multe si frumoase mai ne umple puttin sufletele de bucurie si aduce putina primavara… in ianuarie!

26. De necrezut cum Dumnezeu a pus in mintea si mana unora atata talent! Tot Dumnezeu trebuie sa le dea si sanatate si viata indelungata si numai cu folos pentru arta.

27.  Frumoasa lume a culorilor ne-a primit pentru cateva clipe si ne-a desfatat privirile. Multumiri si felicitari! Pentru fotografii sincer cuvinte de admiratie. Adevarat ca o imagine face cat o mie de cuvinte.

28.  Foarte frumoase peisaje. Felicitari!

29. Spectaculos. Sunt si eu studenta la jurnalism, in anul 2 se pune foarte mult accent pe fotografie, dar unii oameni au acest dar de la natura. Foarte frumos! (roze marie)

30.  Simfonia de culori ne-a binedispus! Tablourile sunt fantastice. Realismul cu care sunt pictate ma poarta cu gandul spre locurile acelea. Preferatul meu este “toamna in padure”, are acel ceva care-l face unic. Felicitari! (Catalina G)

31. Pastelurile ca si fotografiile – Stoenica senior si junior – sunt o incantare pentru suflet, pentru OM, pentru toti care stim sa intelegem frumosul. Felicitari!

32. O prezentare minunata, care incanta atat vizual cat si psihic privitorul (Gina F)

33. O frumoasa expozitie de pastel si fotografii, cu subiecte apropiate – la un moment dat chiar se confunda un pastel cu o fotografie si invers. Felicitari! (Dan Z)

34. O mica excursie in timp si spatiu. Totul este real si parca  simti sentimentele pe care le-a trait in gradinile cu flori de la bunici si frumusetile patriei. Este ca o poveste, pictura impletita cu fotografie, minunat! (Miruna M)

35. Minunat, pictura cat si splendidele fotografii – am avut o clipa de fericire (S. Constantin)

36. O incantare pentru ochi si suflet (Cornelia B)

37. Felicitari! (Aristotel Bunescu – ziarist roman in viata)

38. Imaginea artistului ramane vesnic frumoasa si plina de culori. Impresia este ca aceste tablouri sunt vii, nemuritoare – si va doresc succes in toate!

39. Elogiile noastre pentru frumusetile create de tatal Stoenica si fiul care ne-au incantat ochii si sufletul (Pauna si Ioan C)

40. Complimenti! (cineva din Milano)

41. Culori vii, calde, pline de lumina care te cheama spre acele locuri. Toate impreuna sensibilizeaza inima vizitatorului.

42. Sincere felicitari pentru rabdarea si dorinta de a reda realitatea pe care ati intalnit-o dvs ne dati posibilitatea sa o intalnim si noi. Dumnezeu sa va calauzeasca in continuare si sa va dea sanatate.  Cu toata dragostea, un vizitator.

43. Your work is beautiful! I look forward to seeing more of your work around the city. Kelda, Usa.

44. Pastelurile lui Adrian Stoenica par sa se nasca fulgerant din vise, in culori vii, pline de lumina insipiratiei. Tablourile sale mangaie retina pulsand prin ea vii spre eternul sufletului. Vizitand expozitia simt efectiv roadele terapiei prin imagine, binefacerile si bucuria pe care le trezeste susurul culorilor ale unei iubiri care cauta mereu implinirea. PS: felicitari! Si pentru fotograful de exceptie Ioan Stoenica.

45. Daruri divine, ma mandresc ca Romania are astfel de oameni! Dumnezeu sa va binecuvanteze! Cu toata admiratia, Marian F

46. Ca liceeana in Spiru Haret, la 16 ani ai mei, am ramas impresionata de felul cum imaginile sunt surprinse in purul lor sens, in minunata realitate a lumii. Am intrat din intamplare in galerie, doar ca sa-mi incalzesc mainile, dar am ramas surprinsa ca totusi, oricare ar fi fost motivul pentru care am intrat, picturile si pozele sunt niste lucrari excelente si n-am intrat degeaba. E a doua oara cand intru si am adus inca o prietena cu mine pentru a o convinge de frumusetea lucrarilor. Si am invatat si ce sunt papalaii. Cu multa admiratie, Delia C si Alexandra V.

47. In urma cu 17 ani am descoperit o comoara. Pe care am impartit-o, apoi, cu cei din familie, cu prietenii, cu toate cunostintele interesate de frumos, de cald, de minunat, de bucurie. Cu anii, comoara ne-a incalzit sufletele, inima, ochii, mintea, ne-a adus din ce in ce mai multa bucurie si fericire. Comoara… este pictura lui Adrian Stoenica. Dar tot o comoara, pentru noi, este intreaga sa familie, pe care o iubim – cu comorile – pui – Ioan, Daniel, Emilian, Irina si Maria si suportul comorilor, Tantel. Multumim bunului Dumnezeu ca existati, ca v-a adus in viata noastra! Va dorim sanatate si putere, spor in credinta si inspiratie, fericire si… viata vesnica! Cu drag, Radu si Corina T.

48. Va multumim pentru frumoasa ocazie de a admira tara noastra. Felicitari familiei de artisti pentru comorile pe care ni le-a aratat si uram multa sanatate si putere de munca! Sa ne revedem la urmatoarea expozitie tot asa de incarcati de emotie si bucurie! (fam. Al Radulescu).

49. Felicitari! Familia de artisti Adrian si Ioan Stoenica, in mod categoric o familie fericita, ne aduce mari bucurii la fiecare dintre “iesirile lor in public”. Le doresc sanatate, putere de munca si cat mai multe expozitii. (Mihai S)

50. Felicitari sincere si multumiri pentru oaza de frumusete, liniste si armonie! O expozitie de suflet, ptr suflet! Un semn bun si frumos la inceput de an! (silviu b)

51. Sunt profund impresionata de aceste tablouri cu peisaje din Romania noastra frumoasa. M-au impresionat si florile cu o finete minunata, cu culori extraordinar de frumoase. Doresc multa sanatate familiei Adrian Stoenica si fiului Ioan Stoenica. La multi bani cu sanatate!

52. Am vazut ceva cred, care rar se poate vedea. Toata admiratia mea fata de lucrarile prezentate in expozitie – toata stima pentru priceperea acestui om de mare cultura. A demonstrat ca stie sa prezinte foarte plastic natura vie a patriei. Cu stima domnul Ionica (Gh Necula – Buzau)

53.  Sincere felicitari. Multumim pentru clipele de incantare a ochiului. Iti propun sa realizezi un album cu fotografii din muntii nostri. Cu deosebita stima, fam Sandu.

54. Este o bucurie sincera sa regasesc peisajele si florile pictorului care surprinde gingasia petalelor, coloritul pastelat al dealurilor sau farmecul caselor muntenilor. O adevarata surpriza fotografiile fiului. Cat mister in umbra padurii parca astepti sa apara zanele! Succes in continuare si putere de a darui emotie si iubire. (Adriana)

55. Cu deosebita placere am vizitat expozitia de pasteluri si fotografie a dlor Adrian si Ioan Stoenica. Am rememorat peisajele din muntii nostri, carari batute cu pasul si care desigur mi-au facut inima sa bata mai puternic. Sa ne vedem in continuare la urmatoarea expozitie din Bucuresti sau Brasov. Va felicit si mult succes! (fam Pintilie)

56. Felicitari pentru pastelurile curate pe care le folositi si maiestria cu care lucrati cu smerenie si tot ce a lasat Dumnezeu pe pamant minus omul care e cununa creatiei Lui. Incercati sa-l realizati (prof. Mărghita)

57. Am fost incantata de aceasta expozitie si de tot ce ati facut. Dumnezeu v-a inzestrat cu acest talent. Felicitari.

58. Din pura intamplare am ajuns la aceasta expozitie…ma bucur si acum enorm de mult ca s-a intamplat asa! Dupa ce am iesit am constatat ca ma dureau obrajii…de ce? pentru ca tot timpul am zambit cu gura pana la urechi…mai, mai sa si plang, de bucurie evident. Acele poze si tablouri mi-au atins sufletul…m-au facut sa visez cu ochii deschisi si sa uit de mine pentru cateva minute bune!

59. Am avut bucuria de a cunoaste, intr-o zi friguroasa in Bucuresti, o Romanie “calduroasa” si frumoasa, care asteapta sa fie descoperita si admirata. Va multumesc pentru toate emotiile pe care ati reusit sa mi le transmiteti.

Alte păreri:

„Dumnezeu a dăruit oamenilor (între altele!) un dar minunat: acela de a crea. Indiferent în care din cele 7 arte se răsfrânge talentul creatorului, este o fericire, pentru artistul care îşi dezvăluie sufletul, şi o bucurie pentru noi, cei simpli, care avem privilegiul de a ne desfăta ochii, auzul, sufletul... Vă mulţumesc pentru acest strop de împărtăşanie divină” - Rozalia G., 8 ianuarie 2012

„Adrian Stoenică – un artist deosebit, iubitor al naturii patriei, al oamenilor de pe toate meleagurile ţării, cu teme deosebite, în care descifrăm dragostea artistului pentru oamenii pământului românesc. Felicitări pentru temele ilustrate în pasteluri, dar şi în personalităţi româneşti, cu atenţie asupra clerului, asupra sensibilităţii oamenilor pământului românesc.” - Dr. Adela I.

„O oază de linişte şi relaxare, departe de lumea dezlănţuită.” - Adina

„M-au impresionat căldura şi luminozitatea din pictură, care reflectă un suflet mare şi nobil, iar portretele sunt considerate de mine ca fiind de la un mare talentat.” - Anonim

„Dincolo de oameni şi natură, dincolo de lumină şi culoare, se află artistul: acel „eu” interpretativ, acel ochi estetic, acea minte şi acea sensibilitate fără de care tot ce există ar fi inutil şi imposibil de apreciat. În realitate, artist este nu numai cel care creează o operă de artă, ci şi cel care o priveşte. Totul capătă sens în acest proces unic de transmitere şi receptare a frumosului. Succes!” - Dana, 19 decembrie 2011

„Imaginile oferite într-adevăr recompun „peisajul interior” al sufletului românesc. Vă urăm putere de la Dumnezeu pentru a mai aduce în ochii lumii actuale minereul mai bogat decât orice de pe Pământ!” - Sorin

„Să captezi un tablou realist şi totodată abstract e ceva ce merită tot respectul.” - Oana D., ian. 2012

„Picturile îţi bucură sufletul!” - Anonim

„Un mod de a te redescoperi pe tine!” - Alina

...................

FORMULAR COMANDA - CONTACT

Vreti sa Comandati sau sa Cumparati un Tablou? Vreti sa ne Contactati pentru alte Informatii? Va rugam folositi Formularul alaturat si va raspundem imediat ce primim mesajul dumneavoastra.

Introduceti codul Captcha anti-spam din imaginea de mai jos:
CAPTCHA

NEWSLETTER

Aboneaza-te la Newsletter

Inscrie-te cu adresa de mail si vei primi automat ultimele noutati despre Expozitiile viitoare, noile Tablouri disponibile etc.

butonsuna pus in index.php din tema