Expozitie pictura Adrian Stoenica Galeria Cupola Iasi august 2016

Va invitam cu drag la o noua expozitie de pictura a lui Adrian Stoenica in Iasi. Veti putea admira peste 80 de lucrari - tablouri in pastel uscat pe carton (flori, peisaje, naturi statice, portrete) realizate de pictorul Adrian Stoenica. De asemenea, in cadrul expozitiei din Iasi va expune si Ioan Stoenica, fiul pictorului, fotografii montane realizate in Romania.

expozitie pictura galeria de arta cupola iasi pictor adrian stoenica august 2016 slider

Program Expozitie de pictura Adrian Stoenica, Cupola Iasi

Expozitia va avea loc la galeria de arta Cupola (a UAPR Iasi), Str. Cuza Voda nr 2, urmand a fi deschisa in perioada 10-30 august 2016.

Programul de vizitare al expozitiei este zilnic, orele 10-20.

INTRAREA ESTE LIBERA! Va asteptam!

Invitatie Expozitie pictor Adrian Stoenica si fotograf Ioan Stoenica, galeria de arta Cupola, Iasi

Iesenii iubitori de pictura de calitate si de fotografie iscusita sunt invitati la Galeria de arta Cupola din Iasi (str.Cuza-Voda nr.2, in imediata vecinatate a Pietei Unirii) in perioada 10-30 august intre orele 10-20, la expozitia unei familii de artisti din Bucuresti - tata si fiu - Adrian si Ioan Stoenica.

Adrian Stoenica (n.1952 la Breaza, Prahova), pictor membru UAPR din 1994, expune in proportie covarsitoare pasteluri, lucrari de mare finete, executate cu varfurile degetelor pe carton. Lucrarile sale acopera o gama larga de tematici - portret, peisaj citadin si rural, natura statica, flori etc.

Un tablou semnat Adrian Stoenica pus pe un perete il transforma intr-o fereastra catre o oaza de liniste. Culorile sale mangaie atentia privitorului, trezindu-i dorul de a incepe o noua viata, cu mai multa bucurie si speranta.

Critica de arta n-a ezitat sa-l aseze pe Adrian Stoenica pe treapta cea mai de sus a pictorilor din Romania care lucreaza in pastel, el atingand "pragul virtuozitatii expresive in redarea formelor si a senzatiei tactile a materialitatii lor", totodata insa, ca peisagist ni se infatiseaza drept un "calator prin aplecare poetica, contemplativ pana la scufundarea in vis".

Fotografii montane profesionale Ioan Stoenica

In armonie cu tatal sau, fiul cel mare, Ioan Stoenica (n.1983 Bucuresti) ne va incanta in toata aceasta perioada cu fotografiile sale deosebite realizate in muntii Romaniei, pentru care a primit distinctii si i s-a recunoscut valoarea prin prezenta uneia dintre ele pe prima pagina a revistei National Geografic Romania in aprilie 2013.

Emisiune TV cu excursii montane

Realizator apreciat al emisiunii postului national de televiziune in turism Travel MIX intitulata "Pe poteci spre inima ta", postata si pe Youtube, Ioan Stoenica aduce muntii mai aproape de casele si inimile oamenilor atat prin fotografii cat si prin drumetiile pe care le organizeaza. Fotografiile lui Ioan Stoenica, expuse in galeriile Uniunii Artistilor Plastici sub sigla "Calator prin tara mea" sau "Romania dincolo de sosele" ii apropie pe oameni de natura, de o Romanie pe care prea putini o cunosc.

Iata asadar motive, credem, bine intemeiate, de a vizita expozitia de arta de la Galeria Cupola din Iasi, pentru a va darui un strop de bucurie si pentru a va umple sufletele cu arta de cea mai buna factura, binecuvantata cu un deosebit respect pentru natura si oameni.

Va asteptam!

Pictorul Adrian Stoenica poate fi contactat la numarul de telefon 0748.078.577.

Imagini din expozitia de pictura Cupola Iasi august 2016:

expozitie pictura galeria de arta cupola iasi pictor adrian stoenica august 2016 4

expozitie pictura galeria de arta cupola iasi pictor adrian stoenica august 2016 5

expozitie pictura galeria de arta cupola iasi pictor adrian stoenica august 2016 6

Afise expozitie de pictura Cupola Iasi

afis expozitie pictura Adrian Stoenica pasteluri galeria de arta cupola iasi august 2016 3

 

afis expozitie pictura Adrian Stoenica pasteluri galeria de arta cupola iasi august 2016 2

 

afis expozitie pictura Adrian Stoenica pasteluri galeria de arta cupola iasi august 2016 1

afis expozitie pictura Adrian Stoenica pasteluri galeria de arta cupola iasi august 2016 4

FORMULAR COMANDA - CONTACT

Vreti sa Comandati sau sa Cumparati un Tablou? Vreti sa ne Contactati pentru alte Informatii? Va rugam folositi Formularul alaturat si va raspundem imediat ce primim mesajul dumneavoastra.

Introduceti codul Captcha anti-spam din imaginea de mai jos:
CAPTCHA

NEWSLETTER

Aboneaza-te la Newsletter

Inscrie-te cu adresa de mail si vei primi automat ultimele noutati despre Expozitiile viitoare, noile Tablouri disponibile etc.

butonsuna pus in index.php din tema