Expozitie de pictura Brasov Adrian Stoenica Galeria Europe oct 2016

Expozitie de pictura Brasov 2016

Va invitam la expozitia de pictura din Brasov a pictorului Adrian Stoenica. Aceasta expozitie de pictura Brasov va fi deschisa in perioada 16-31 octombrie 2016 la Galeria Europe din centrul vechi al orasului. Galeria de arta se gaseste pe Strada Muresenilor nr 1, fiind in imediata apropiere de Piata Sfatului. Adrian Stoenica a expus lucrarile sale si in alti ani in Galeria Europe din Brasov, fiind foarte apreciat de brasoveni. De aceea, anul acesta revine cu o noua expozitie de pictura in Brasov si cu noi picturi in pastel uscat pe carton.

afis adrian stoenica expozitie brasov 2016 1

Lucrari unice in noua expozitie de pictura Brasov 2016

Toate lucrarile pictorului Adrian Stoenica sunt realizate manual, cu varfurile degetelor, pe carton poros. Astfel, vizitatorii din aceasta noua expozitie de pictura din Brasov vor putea admira lucrari unice. Cele mai multe corespund urmatoarelor tematici: flori, peisaje, naturi statice, portrete. Insa printre lucrari veti putea observa si icoane sau reproduceri dupa pictori celebri.

Program - expozitie de pictura Brasov 2016 Adrian Stoenica

Aceasta expozitie de pictura Brasov va fi deschisa publicului larg in perioada 16-31 octombrie 2016. Precum si datile trecute, expozitia va putea fi vizitata zilnic, intre orele 10-21. Ca de obicei, la Galeria de arta Europe INTRAREA ESTE LIBERA pentru iubitorii de frumos.

Detalii despre expozitia de pictura puteti afla direct de la pictorul Adrian Stoenica. In timp ce pictorul va fi prezent in expozitie, Adrian Stoenica poate fi contactat si la numarul de telefon 0748.078.577.

In concluzie, va asteptam cu drag sa va bucurati de aceasta expozitie de pictura Brasov 2016 a pictorului Adrian Stoenica. Cu siguranta veti gasi in galeria de arta Europe picturi calde, in culori vii, care va vor emotiona sufletul. Si va vor oferi o puternica stare de bine.

Afise expozitie de pictura Brasov 2016 Adrian Stoenica

Imagini din expozitie de pictura Brasov 2016 Adrian Stoenica

la belle ferronniere leonardo da vinci pictor adrian stoenica expozitie brasov 2016

 

pictor adrian stoenica expozitie brasov 2016

 

pictor adrian stoenica expozitie brasov 2016

FORMULAR COMANDA - CONTACT

Vreti sa Comandati sau sa Cumparati un Tablou? Vreti sa ne Contactati pentru alte Informatii? Va rugam folositi Formularul alaturat si va raspundem imediat ce primim mesajul dumneavoastra.

Introduceti codul Captcha anti-spam din imaginea de mai jos:
CAPTCHA

NEWSLETTER

Aboneaza-te la Newsletter

Inscrie-te cu adresa de mail si vei primi automat ultimele noutati despre Expozitiile viitoare, noile Tablouri disponibile etc.

butonsuna pus in index.php din tema