Expozitie de Pictura Bucuresti 2022 Cercul Militar National - Tablouri Pictate Manual - pictor Adrian Stoenica

O noua Expozitie de Pictura a artistului Adrian Stoenica, la Galeria Artelor, Cercul Militar National, Bd Regina Elisabeta 1, Bucuresti (Zona Universitate).

Expozitia de Pictura a artistului Adrian Stoenica va fi deschisa pana pe 30 martie 2022, zilnic, intre orele 11-19. Intrarea este LIBERA. Contact: 0748 078 577.


 

La GALERIA ARTELOR de la CERCUL MILITAR NAȚIONAL BUCUREȘTI are loc un eveniment cu totul deosebit. Este vorba de expoziția de pictură APE ȘI CERURI în pastel cretat pe carton realizată de artistul Adrian Stoenică, unul dintre cei mai buni pictori în pastel din România.

Vizitatorii pot descoperi peste 80 de lucrări unicat realizate cu vârfurile degetelor printre care și 5 reproduceri fidele ale unor tablouri celebre (realizate în ulei de pictori flamanzi și italieni).Pictorul Adrian Stoenică este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din 1994 și din 2013 al Asociației internaționale a pasteliștilor spanioli ASPAS, care îi cuprinde pe cei mai reprezentativi pasteliști din lume. Are la activ peste 70 de expoziții personale în galerii consacrate din România și participări la expoziții internaționale.

Expoziția este deschisă în perioada 19-30 martie 2022 între orele 11-19 cu excepția zilelor de 25 și 27 martie când programul este 12-19.

Vă invităm cu toată căldura să vizitați această expoziție ca să vă bucurați sufletul cu peisajele și florile redate în detaliu de pictorul Adrian Stoenică în lucrările sale. Bucurati-va alaturi de cei mici si de intreaga familie de frumusetea surprinsa in aceste lucrari, vizitand expozitia Ape si Ceruri de la Cercul Militar National, pana pe 30 martie 2022.

INTRAREA ESTE LIBERĂ.

Puteti urmari mai jos o scurta prezentare VIDEO a expozitiei:

 

 

De ce sa vizitati aceasta Expozitie de Pictura din Bucuresti?

- Peste 100 de Tablouri Pictate Manual;
- Expozitie cu Vanzare - puteti innobila casa dumneavoastra cu un superb tablou pictat manual sau puteti face un Cadou Unicat;
- Culori Calde, Vii, Imagini care Iti Bucura Sufletul;
- Pictor cu peste 50 de ani Experienta in Pictura, va asteapta la expozitie in fiecare zi;
- Pastel Uscat - o Tehnica de Pictura mai rar intalnita - pictura se realizeaza cu varfurile degetelor;
- Gama Diversa de Peisaje, Flori, Picturi Celebre;
- Poti Comanda Tablouri Personalizate in Creion sau Pastel;
- Acces Usor - chiar langa Universitate;
- Program de Vizitare: Luni-Sambata, orele 11-19, Duminica orele 12-19. Expozitia este deschisa pana pe 30 martie 2022;
- O Expozitie de Pictura care NU TREBUIE RATATA!

 

Poze din Expozitia de Pictura Bucuresti 2022 a pictorului Adrian Stoenica:

 

Cum ajungeti la Expozitia de Pictura de la Galeria Artelor, Cercul Militar National, Bd Regina Elisabeta:

 


CONTACT: 0748 078 577. Va Asteptam!


NEWSLETTER

Aboneaza-te la Newsletter

Inscrie-te cu adresa de mail si vei primi automat ultimele noutati despre Expozitiile viitoare, noile Tablouri disponibile etc.

butonsuna pus in index.php din tema