Expozitie Pictura Palatul Parlamentului. Expozitie Tablouri de Vis August 2018 Bucuresti

Pictorul Adrian Stoenică expune 9 lucrari in cadrul celei mai mari expozitii de pictura din tara - Expozitia Tablouri de Vis de la Palatul Parlamentului.

Expozitia Tablouri de Vis - Origini, Forma si Culoare va fi deschisa in perioada 1 - 31 august 2018, la sala Constantin Brancusi din Palatul Parlamentului (intrarea laterala dinspre Parcul Izvor).

expozitie de pictura tablouri de vis august 2018 palatul parlamentului bucuresti pictor adrian stoenica tablouri pictate manual

De ce sa vizitati Expozitia de Pictura Tablouri de Vis?

Expozitia de pictura Tablouri de Vis este deja una de traditie, prima editie fiind organizata in Palatul Parlamentului in anul 2011. Expozitia din acest an reuneste 25 de artisti, vizitatorii putand admira sute de tablouri pictate manual. Vernisajul Expozitiei va avea loc pe 2 august 2018, ora 17:00. Intrarea este LIBERA. Asteptam toti Bucurestenii iubitori de arta sa participe la vernisaj si sa viziteze aceasta expozitie care nu trebuie ratata.

Imagini din Expozitiile de pictura Tablouri de Vis din anii trecuti:

 

 

Cum ajungeti la Expozitia Tablouri de Vis de la Palatul Parlamentului:

 

CONTACT Pictor Adrian Stoenică: 0748078577.

 

NEWSLETTER

Aboneaza-te la Newsletter

Inscrie-te cu adresa de mail si vei primi automat ultimele noutati despre Expozitiile viitoare, noile Tablouri disponibile etc.

butonsuna pus in index.php din tema