Expozitie de Pictura Adrian Stoenica Suceava 2017

25
Apr
2017

Va invitam la o noua Expozitie de Pictura si Fotografie a artistilor Adrian Stoenica si Ioan Stoenica, tata si fiu, la Galeria Ion Irimescu din Suceava.

Sucevenii iubitori de Pictura si Fotografie sunt invitati la Expozitia inedita a unei familii de artisti din Bucuresti - tata si fiu - ADRIAN si IOAN STOENICA, deschisa in Suceava in perioada 1-15 mai 2017.

Expozitie de pictura Brasov Adrian Stoenica Galeria Europe oct 2016

10
Oct
2016

Expozitie de pictura Brasov 2016

Va invitam la expozitia de pictura din Brasov a pictorului Adrian Stoenica. Aceasta expozitie de pictura Brasov va fi deschisa in perioada 16-31 octombrie 2016 la Galeria Europe din centrul vechi al orasului. Galeria de arta se gaseste pe Strada Muresenilor nr 1, fiind in imediata apropiere de Piata Sfatului. Adrian Stoenica a expus lucrarile sale si in alti ani in Galeria Europe din Brasov, fiind foarte apreciat de brasoveni. De aceea, anul acesta revine cu o noua expozitie de pictura in Brasov si cu noi picturi in pastel uscat pe carton.

Expozitie Iasi - pictura Adrian Stoenica - ultimele zile de expozitie, Galeria Cupola, august 2016

26
Aug
2016

Iesenii mai au la dispozitie o saptamana pentru a vizita expozitia din Iasi a pictorului Adrian Stroenica, ce se desfasoara la Galeria de arta Cupola. Expozitia din Iasi prezinta peste 80 de lucrari - tablouri in pastel uscat pe carton (flori, peisaje, naturi statice, portrete) realizate de pictorul Adrian Stoenica si cateva zeci de fotografii montane realizate de fiul acestuia - Ioan Stoenica.

Expozitie pictura Adrian Stoenica Galeria Cupola Iasi august 2016

01
Aug
2016

Va invitam cu drag la o noua expozitie de pictura a lui Adrian Stoenica in Iasi. Veti putea admira peste 80 de lucrari - tablouri in pastel uscat pe carton (flori, peisaje, naturi statice, portrete) realizate de pictorul Adrian Stoenica. De asemenea, in cadrul expozitiei din Iasi va expune si Ioan Stoenica, fiul pictorului, fotografii montane realizate in Romania.

NEWSLETTER

Aboneaza-te la Newsletter

Inscrie-te cu adresa de mail si vei primi automat ultimele noutati despre Expozitiile viitoare, noile Tablouri disponibile etc.

butonsuna pus in index.php din tema