Expozitie de Pictura Adrian Stoenica Suceava 2017

25
Apr
2017

Va invitam la o noua Expozitie de Pictura si Fotografie a artistilor Adrian Stoenica si Ioan Stoenica, tata si fiu, la Galeria Ion Irimescu din Suceava.

Sucevenii iubitori de Pictura si Fotografie sunt invitati la Expozitia inedita a unei familii de artisti din Bucuresti - tata si fiu - ADRIAN si IOAN STOENICA, deschisa in Suceava in perioada 1-15 mai 2017.

Expozitie de pictura Brasov Adrian Stoenica Galeria Europe oct 2016

10
Oct
2016

Expozitie de pictura Brasov 2016

Va invitam la expozitia de pictura din Brasov a pictorului Adrian Stoenica. Aceasta expozitie de pictura Brasov va fi deschisa in perioada 16-31 octombrie 2016 la Galeria Europe din centrul vechi al orasului. Galeria de arta se gaseste pe Strada Muresenilor nr 1, fiind in imediata apropiere de Piata Sfatului. Adrian Stoenica a expus lucrarile sale si in alti ani in Galeria Europe din Brasov, fiind foarte apreciat de brasoveni. De aceea, anul acesta revine cu o noua expozitie de pictura in Brasov si cu noi picturi in pastel uscat pe carton.

NEWSLETTER

Aboneaza-te la Newsletter

Inscrie-te cu adresa de mail si vei primi automat ultimele noutati despre Expozitiile viitoare, noile Tablouri disponibile etc.

butonsuna pus in index.php din tema